2010. november 24., szerda

"otthol ?edes otthon:)"

Most sem tudom megmagyarazni honna volt batorsagom kedves ismeroseimmel es a kis potonkevel haza utaznom Zilahra.De nagyon orulok hogy Zilahon lehettem ezen a hetvegen es reszt vehettem a noi konferencian.Nagyon aldasos volt es azota is a fulemben csengenek az uj enekek amit tanultunk.Jo volt meglepni anyut pentek korra reggel ,mert o nem tudtta hogy hazamegyunk,ami egy kicsit rossz volt hogy a testverem Jozsi meg van hulve kohog es lassan anyura is raragadtt igy a leanyra es ma kiutott ram is .De hiszem meggyogyulunk lassan:)Nagyon vagytam mar haza es nagyon jo volt talakozni baratnoimmel ismerosokkel beszelgetni ,megosztani a mindennapjainkat.Jo volt hallani a gyermeknevelesrol ,ami tetszett hogy vigyazzak,de a gyermekem legyen a legfontosabb bizalmasom ,aztan tetszett az is hogy a ferfiaknal egesz mashogy vannak a kapcsolatok ok egyutt megjavitanak,vagy dolgoznak valamit ok mindig tesznek valamit mi nok meg szeretunk beszelgetni,egymast meghallgatni:)Ami meg tetszett hogy a ferfiak kapcsolati sajatossagai azhogy bizzunk bennuk es adjunk nekik teret mig nekunk az hogy szeretve legyunk es huseges legyenek hozzank:)Es azt is jo volt tudni hogy nem szamit milyen kapcsolatokbol jovunk Isten ugyanugy aldast tud adni nekunk mint Ruthnak.Es jo volt egyutt orulni a sok nokkel a szep meglepetesnek amit a zilahi ferfiak keszitettek a tortanak igaz tavaj is volt de most ,megleptek mert mar keszultunk haza menni mikor bejottek vele.En elhozztam az uj enek szoveges kottajat ezert leirom nektek is.

A Rut  enek szovege:
Ref:Kerlek add a kezed,mas fele megy mindenki,
De amerre te mesz arra indulok en.
Kerlek add a kezed,vezess engem innen ki,
Uj utakon indulni.
1. Ajto nyilik,Ajto zarul.
Mindig egy uj lehetoseg tarul.
.Nem hagylak el,veled megyek,
Otthonra en igy lelek. 

2.Isten reank gondot visel.
Mindig ujra erejevel tolt el.
Benne hiszunk,benne bizunk,
Velunk marad hu Urunk.









2 megjegyzés:

  1. Szép lett a blogod:)és örülök, hogy rá szántad magad, így én is megtudok rólad ezt azt és nem csak fordítva...tényleg nagyon örülök neki!
    Nagyon jó volt találkozni, csak sajnálom, hogy nem láttam a kis Ráhelt:(
    Gyógyuljatok meg hamar.puszi!

    VálaszTörlés
  2. Eszti, mi sem értettük( de most már tudjuk), hogy Kitől merítetted a bátorságod... minden bizonnyal elismerést kapsz tőlünk! élmény volt veled és a kis angyali természetű Ráhellel utazni:)

    VálaszTörlés