2011. szeptember 7., szerda

Egy pillanatra

Gondoltam írok most mert aztán nem tudom mikor lesz idom igaz most is csak egy pillanatra leszek inkább képet teszek fel szeretteimnek .
 Elég hamar eltelt a nyár ...ezt azért mondom mert a férjemnek megkezdődött a suli úgyhogy délelőttönként egyedül kell végeznem a ház körüli munkát.Hala hogy sikerült eltenni savanyúságot , lekvárt és minden kompotott amit szerettünk és tegnap a krumplit is kiszedtünk úgyhogy most mar a nagyan túl vagyunk .A hét végen szeretnek Józsival ha úgy lesz útja haza menni és majd 14,15 én Váradon szeretnek felvételizni a mesterin.Nem stresszelem magam de meg szeretnem próbálni és ha Isten is úgy akarja akkor bejutok állami helyre ha nem akkor nem maradok.Ráhel elég nyűgös mostanában mert jönnek a fogai mar felül kibujt és nagyon örülünk amúgy nagyon aktiv mászik fel a kispadra meg mindenre amit elér.Mikozbe Rahelel kint voltam egy ket dolgot megcsináltam ami tetszett és hasznos a WWW. inspirációk.hu rol.
Na de meséljenek a képek.


Villám látogatás Lídia Axa és Anett


Kinti szemetes

Fogas villákból

fürdőbe a helye



2 megjegyzés:

  1. nagyon édes Ráhel! Mikor láthatjuk már vajon meg egymás gyerekeit??? Mi csak képen láttuk Ráhelt, és nagyon örülünk ha teszel fel, igy legalább látjuk,hogy nő,fejlődik, okosodik! Úgyhogy kösziii a képeket!

    VálaszTörlés